Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Parhain pÀin" by Eero Huovinen # Book PDF Kindle ePub Free

Parhain pÀin

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Parhain pĂ€in
  • Author : Eero Huovinen
  • Release Date : January 30, 2017
  • Genre: Religion & Spirituality,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1010 KB

Description

Voiko johonkin parempaan uskoa - vai voiko sitÀ vain toivoa?


Helsingin entisen piispan viisaita mutta maanlÀheisiÀ sanoja elÀmÀstÀ ja siitÀ, miten armon voi löytÀÀ pienistÀ ja suurista asioista.

"Pessismisti ja optimisti minussa taistelevat. PessismistillÀ nÀyttÀÀ olevan enemmÀn perusteluja puolellaan. Silti taistelen sen puolesta, ettÀ viimeinen sana ei jÀisi pahalle eikÀ Perkeleelle. Parhain pÀin, meni sitten syteen tai saveen."
Huovisen tekstit liikkuvat pienistÀ arkisista havainnoista laajempiin hengellisiin ympyröihin ja palaavat siihen mikÀ on lÀhellÀ. HyvÀ löytyy pikemminkin muista ihmisistÀ kuin omasta minÀstÀ. Kirjasta heijastuu ihmettelevÀ elÀmÀnasenne, nöyryys itseÀ suurempien asioiden edessÀ ja armon monimerkityksinen lÀsnÀolo: armo muita ihmisiÀ kohtaan ja armo, jonka saamme Jumalalta tekemÀttÀ mitÀÀn sen ansaitaksemme.

Eero Huovinen toimi Helsingin piispana 1991-2010 ja sitÀ ennen Helsingin yliopistossa dogmatiikan professorina. HÀnen kirjoituksissaan on lÀmmintÀ viisautta, kirpeitÀ havaintoja ja omintakeista huumoria. HÀnen saarnansa tunnetaan mukaansatempaavina ja rohkaisevina. Huovinen tunnetaan myös pohdiskelevana yhteiskunnallisena keskustelijana.


Free Download "Parhain pÀin" PDF ePub Kindle